Der er altid en lille risiko for komplikationer ved enhver bedøvelse, og det er derfor vigtigt at vi hele tiden arbejder med at minimere denne risiko. På Trollesminde Dyreklinik gør vi det ved at have det bedste tekniske udstyr i kombination med de bedste bedøvelsesmidler og et velkvalificeret personale. Trollesminde Dyreklinik er således udstyret med flere moderne bedøvelsesapparater samt apparatur til overvågning af blodtryk, puls og iltmætning (pulsoximetri) under bedøvelsen.

På Trollesminde Dyreklinik bedøves langt de fleste hunde med en kombination af Rapinovet og Sevoflourane, og langt de fleste katte med en kombination af Ketalar og Rompun. Alle dyr der skal bedøves får pålagt et Venflon, der er en plastik infusionskanyle, hvor igennem bedøvelsesmidler og kredsløbsstabiliserende væsker kan indgives.

Under hver enkelt bedøvelse følger dyrlægen og operationssygeplejersken nøje med i, hvordan iltmætning og blodtryk udvikler sig, så vi hele tiden kan sikre os at det bedøvede dyr har det godt. Bedøvelse er et nødvendigt værktøj til at få ro til at udføre forskellige kirurgiske opgaver.

Dagens operationspatienter tages ind om morgenen mellem kl. 8.00 og 9.00. Vi tilstræber at alle bedøvelser (operationer) ligger om formiddagen, så dyrene har mulighed for at vågne helt op inden de sendes hjem, også selvom det skulle tage flere timer. Alle patienter til bedøvelse skal være fastet fra dagen i forvejen, d.v.s. normal aftensmad, men ingen morgenmad. Vandet tages fra tidligt om morgenen.

 

anaestesiologi_01.jpg                    anaestesiologi_02.jpg                    anaestesiologi_03.jpg

Trollesminde Dyreklinik
Frejasvej 5   3400 Hillerød   T: 48 25 51 04

Kontakt | Åbningstider | Find vej

footer_image_vetvision.jpg