Det er ikke mange forundt at overvære et stort antal hundefødsler, og erfaring er netop det der tæller, når vi taler om hundefødsler og deres mange for-skelligartede komplikationer.

Trollemsinde Dyreklinik tilbyder tæt kontakt under hele drægtighedsforløbet og især i selve fødselssituationen. Det er vigtigt for os, at svare på såvel store som små spørgsmål, og det er vigtigt at hundejeren er klar over, hvornår der skal skrides ind i tilfælde af komplikationer. 
Hovedparten af alle fødsler foregår hjemme og telefonisk kontakt til klinikken gør, at langt de fleste problemer kan løses med råd og vejledning. I de mere alvorlige tilfælde med fremskreden vesvækkelse, fejllejring af fostre, fosterforgiftning eller drejning af livmoderen, tilbyder vi direkte behandling evt. operation (kejsersnit) på klinikken.
For den mere uerfarne hundeejer tilbyder vi en konsultation 2-3 uger før forventet fødsel, hvor vi grundigt undersøger tæven og gennemgår et normalt fødselsforløb med fokus på de ting, der kan gå galt, og hvor i fødselsforløbet man skal være mest agtpågivende.

foedselshjaelp_02.jpg                    foedselshjaelp_01.jpg                    foedselshjaelp_03.jpg

Trollesminde Dyreklinik
Frejasvej 5   3400 Hillerød   T: 48 25 51 04

Kontakt | Åbningstider | Find vej

footer_image_vetvision.jpg