Årsagerne til at en hund opfører sig uhensigtsmæssigt kan være mange. Det kan være en voldsom start på livet, manglende prægning og socialisering, dårlige oplevelser, misforståelser i hjemmet, manglende træning og opdragelse osv.

En hund, der har gået med et adfærdsproblem i meget lang tid, kan være svær at hjælpe. Adfærden er blevet en del af hunden. Det essentielle i adfærdsbehandling er, at jo hurtigere vi får taget fat om problemerne, jo større succes vil vi få. Det er vigtigt, at du forbereder dig på, at det som ejer kræver en aktiv indsats, og du skal forvente, at der skal ydes en del arbejde fra din side.

En adfærdskonsultation foregår i hundens hjem. På denne måde undgår vi den stressfaktor, det er for mange hunde at komme på dyreklinikken. Samtidig kan hunden også observeres i dens vante omgivelser.

Konsultationen varer omkring 2-2½ time afhængig af problemets omfang. Efterfølgende vil du få tilsendt en handlingsplan over de træningsøvelser, du skal fokusere på.


Prisen på en adfærdskonsultation er 585,00 kr. Beløbet er inklusiv moms, men eksklusiv kørsel som er 3.82 kr. pr. km kørt fra Trollesminde Dyreklinik. 
Som regel vil det være en god idé med en opfølgende konsultation. På denne måde kan jeg sikre mig, at du og din hund er på rette spor og evt. rette træningen til efter behov.

Prisen for en opfølgning er: 497,50 kr. pr. time ­­plus kørsel som er 3.80 kr. pr. km kørt fra Trollesminde Dyreklinik.

Trollesminde Dyreklinik
Frejasvej 5   3400 Hillerød   T: 48 25 51 04

Kontakt | Åbningstider | Find vej

footer_image_vetvision.jpg