BUTIKKEN

I butikken på Trollesminde Dyreklinik kan du købe foder og plejemidler til dine kæledyr.

I vores petshop kan du købe plejemidler, liner, seler, transportkaser og mange andre produkter. Produkter vi ikke umiddelbart lagerfører kan hjemtages på bestilling.

Vi forhandler en lang række kvalitetsfoder til hund, kat, kanin og marsvin.

Butikken har åbent i klikkens åbningstid samt lørdag fra 9-12
Vitakraft

Kanin- og marsvinefoder. Bedste kvalitet.

Virbac

Hunde- og kattefoder af bedste kvalitet. En ny spiller i det danske fodermarked, der både tilbyder standardfoder og sygdomsdiæter til hund og kat. pd_logo.jpg Hill's Prescription Diet. Hunde- og kattefoder i verdensklasse.

SPECIFIC™

SPECIFIC™ tilbyder en komplet serie af kvalitetsdiæter til de forskellige livsstadier hos raske kæledyr og terapeutiske diæter til diætetiske behandling af kliniske sygdomme. Hermed sikres dit kæledyr den bedste ernæring gennem hele livet. SPECIFIC™ udvikles og produceres i Skandinavien af Dechra Veterinary Products.

Royal Canin

Hunde- og kattefoder. Kvalitetsfoder til fornuftige priser. Royal Canin er Europas førende producent af tørfoder til hunde og katte og bruger mange af deres ressourcer på at udvikle og test nye produkter til hunde og katte.

Hill's Prescription Diet

Hunde- og kattefoder i verdensklasse. Klinisk dokumenterede terapeutiske diæter, der medvirker til at løse de vigtigste sundhedsproblemer for din hund eller kat.

Hill's Science Plan

Hunde- og kattefoder. Nøje afbalanceret foder for optimalt helbred og velbefindende gennem alle stadier i din hunds eller kats liv.

Ⓒ 2020 - All Rights Are Reserved

Scroll to Top