På Trollesminde Dyreklinik har vi stor succes med Hundeskolen. Efterspørgslen efter kvalificeret lydighedstræning og hjælp til adfærdsproblemer har længe været stor, og det er vores ønske med Hundeskolen at hjælpe vores klienter og andre hundeejer på disse områder.

Hundeskolen

Der er sket meget indenfor hundeverdenen de senere år, og der kommer hele tiden nye ting til. På Trollesminde Dyreklinik bestræber vi os på at være opdateret med udviklingen, og derved sørge for at kunne give den bedste og mest kyndige vejledning. Vi oplever i høj grad, hvor stor en rolle hunden har fået i familien, og det er vores mål at hjælpe, så denne udvikling er til gavn for både hund og ejer.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker tilmelding til hundetræning, enetimer eller adfærdsbehandling, er du meget velkommen til at ringe på 48255104.

Kontakt Hundeskolen

Der kan bestilles tid for konsultation til løsning af trivselselsproblemer og adfærdsproblemer på dyreklinikkens hovednummer:

Sarah Hvidberg

Daglig leder af hundeskolen

Sarah er uddannet veterinærsygeplejerske på Trollesminde Dyreklinik og er an-svarlig for og daglig leder af Hundeskolen. Sarah fungerer også som vete-rinærsygeplejerske på Trollesminde Dyreklinik.

I 2002 blev Sarah færdig med sin omfattende uddannelse som hunde-adfærdsspecialist og hundetræner, og har siden foråret 2008 taget sig af adfærdsbehandling, enetimer og hundetræning på Trollesminde Dyrekliniks Hundeskole. Sarah følger løbende kurser inden for adfærd og hundehåndtering, så Hundeskolens viden hele tiden er “up to date”.

Sarah går ind for indlæring gennem positiv forstærkning, skånsom håndtering og frem for alt respekt for den enkelte hund.

Adfærdsbehandling

Årsagerne til at en hund opfører sig uhensigtsmæssigt kan være mange. Det kan være en voldsom start på livet, manglende prægning og socialisering, dårlige oplevelser, misforståelser i hjemmet, manglende træning og opdragelse osv.

En hund, der har gået med et adfærdsproblem i meget lang tid, kan være svær at hjælpe. Adfærden er blevet en del af hunden. Det essentielle i adfærdsbehandling er, at jo hurtigere vi får taget fat om problemerne, jo større succes vil vi få. Det er vigtigt, at du forbereder dig på, at det som ejer kræver en aktiv indsats, og du skal forvente, at der skal ydes en del arbejde fra din side.

En adfærdskonsultation foregår i hundens hjem. På denne måde undgår vi den stressfaktor, det er for mange hunde at komme på dyreklinikken. Samtidig kan hunden også observeres i dens vante omgivelser.

Konsultationen varer omkring 2-2½ time afhængig af problemets omfang. Efterfølgende vil du få tilsendt en handlingsplan over de træningsøvelser, du skal fokusere på.

Prisen på en adfærdskonsultation er 875,00 kr. pr. time. Beløbet er inklusiv moms, men eksklusiv kørsel som er 3.82 kr. pr. km kørt fra Trollesminde Dyreklinik. 
Som regel vil det være en god idé med en opfølgende konsultation. På denne måde kan jeg sikre mig, at du og din hund er på rette spor og evt. rette træningen til efter behov.

Prisen for en opfølgning er: 497,50 kr. pr. time ­­plus kørsel som er 3.82 kr. pr. km kørt fra Trollesminde Dyreklinik.

 

Priser

Veterinære ydelser er svære at prissætte, da hver enkelt sygdomshistorie og forløb er forskellig og det enkelte dyr i sagens natur kræver forskellig udredning og behandling.

Butik

I butikken på Trollesminde Dyreklinik kan du købe foder og plejemidler til dine kæledyr.
Vi sælger foder og plejeartikler i hele klinikkens åbningstid. Kom og få en hyggelig snak med vores hjælpsomme personale.

Dyrlægevagten

Der er behov for dyrlægehjælp døgnet rundt, og den enkelte klinik kan ikke altid stå effektivt til rådighed uden for almindelig åbningstid.

Personale

Trollesminde Dyreklinik har et brændende ønske om at gøre en forskel. Vi stræber efter et veluddannet, høfligt og service minded personale. Vores personale er den ressource, der skaber stemningen og profilen på Trollesminde Dyreklinik.

Ⓒ 2020 - All Rights Are Reserved

Scroll to Top